Inchiriere nacele

Nacelele sunt utilaje care pot fi folosite in orice ramura a industriei,dar in mod special se folosesc pe santierele de constructii, in locurile unde se lucreaza la inaltime si unde oamenii trebuie sa fie ridicati impreuna cu materiale de care au nevoie.
Nacelele sunt foarte importante in constructii, deoarece unele munci care se gasesc in acest domeniu nu se pot realiza fara ele.
Nacelele pot sa fie utile si eficiente in multe activitati si anume: intretinere, reparatii electrice, vopsire, curatire, tamplarie si in interventii de orice fel.
Nacelele au fost create pentru un acces mai usor la inaltime si sunt o alternativa confortabila a schelelor deoarece pastaile ei, permit un acces mai simplu si mai rapid in spatiile inguste.

Baskets are machines that can be used in any branch of indutry, but especially used on construction sites, in places where working at height and where people have to be lifted with materials they need.
Baskets are very important in construction, as some works that are found in this area can not be achieved without them.
Baskets can be useful and effective in many activities, such as: maintenance, electrical repairs, painting, cleaning, carpentry and interventions of any kind.
Baskets were created for easier acces to high and are a comfortable alternative to scaffolding as they pods allow an easier and faster acces in tight spaces.

Inchiriere nacela articulata diesel cu inaltimea de 16m

postat 3 oct. 2014, 06:35 de Office Nacele Macarale   [ actualizat la 3 oct. 2014, 06:37 ]


nacela articulata diesel

Inchiriem nacele diesel cu brat articulat si inaltimea de lucru de 16m. Utilajul este de tip Genie Z45/25 J. Nacela articulata se foloseste indeosebi la lucrari de constructii metalice, unde trebuiesc trecute anumite obstacole. Utilajul este prevazut cu motor Diesel, tractiune integrala cu diferential. Nacela se inchiriaza cu ziua, saptamana sau chiar cu luna. Va oferim preturi bune, utilaje autorizate ISCIR.

1-1 of 1